info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Börja coacha

För att kunna möta det stora intresset att spela basket från våra barn och ungdomar söker Spånga Basket både coacher med tidigare erfarenhet men också ungdomar som vill ta steget att stärka sina ledaregenskaper för att utveckla unga individer.

 

Spånga Basket satsar på sina coacher och gör kommande säsong en kraftfull utbildningssatsning tillsammans med Svensk Basket. Vi vill hålla en hög nivå och kunna möta det stora intresset för basket.

 

Våra tränare och föräldrar skapar tillsammans goda förutsättningar med sitt engagemang och kunnande för våra barn och ungdomar att utöva sin idrott i en trygg miljö.

 

Att vara coach i Spånga Basket innebär arbete på kvällar och helger. Att coacha i Spånga Basket är ett betalt uppdrag som går att kombinera med andra jobb, uppdrag eller studier.

 

Vi söker ständigt duktiga tränare och hjälptränare som är intresserade att vara en del av Spånga Basket. Din tidigare bakgrund som basketspelare och/eller tränare är intressant men ditt engagemang och ditt driv att göra skillnad är viktigast.

 

Har du frågor eller funderingar kontakta Thomas Göransson (thomasgoransson@spangabasket.se), eller 072 - 235 64 53

Det går också bra att fylla i vårt formulär.

 

Varmt välkommen till Spånga Basket!

 

 

 

Därför är jag idrottsledare

Hör Jonas Morin berätta om varför de valt att vara tränare. Här kan du läsa en längre artikel med Jonas där han berättar varför han blev ledare. 

 

Länk till artikel

 
Webbutik
Sponsorer