info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nybörjargrupper

Vi vill att alla ska kunna spela basket i Spånga. Därför startar vi nu nybörjargrupper för pojkar och flickor 2009-2012. Vi tränar 1 gång per vecka och vi kommer på ett kul sätt börja med grundläggande teknik och fysik för att både ha riktigt kul och för att kunna behärska vår idrott.

 

Målet med våra nybörjargrupper är att successivt kunna introducera spelare i våra ordinarie lag i förening. Ledare för våra nybörjargrupper är äldre ungdomar från vår verksamhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

 

Träningstider/Plats
Onsdagar 17:30-18:30, Spångahallen (lilla). Terminen pågår vecka 38 - 50, med uppehåll vecka 44 (höstlov).


Anmälan gäller för höstterminen, då vi kommer se om det finns plats i ordinarie lag inför våren. Alternativt kan man fortsatt anmäla sig till nystartsgruppen även för vårterminen. 

Anmälan och avgift
Anmälan gör du via formuläret nedan. Deltagaravgiften är 1 000 kr. 

Deltagare i nystartsgruppen får en Spånga Basket träningströja samt en basketboll.

ANMÄL DIG HÄR

Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 04/12 13:23 
Hem, 03/10 16:33 
Hem, 11/09 10:41 
 
Webbutik
Sponsorer