info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nybörjargruppen 2012-2013

Nybörjargruppen riktar sig till pojkar och flickor födda 2012-2013.

Vi vill att alla ska kunna spela basket i Spånga. Därför startar vi nu nybörjargrupper för pojkar och flickor 2012-2013. Vi tränar 1 gång per vecka och vi kommer på ett kul sätt börja med grundläggande teknik och fysik för att både ha riktigt kul och för att kunna behärska vår idrott.

Målet med våra nybörjargrupper är att successivt kunna introducera spelare i våra ordinarie lag i förening. Ledare för våra nybörjargrupper är äldre ungdomar från vår verksamhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

Träningstider/Plats
Söndagar 12:00-13:00, Spångahallen (lilla). Med undantag för lovveckor och röda dagar.

Säsongstart/slut

Vecka 36 2024 - Vecka 21 2025 

 

Anmälan och avgift

Anmälningsavgiften för Nybörjargruppen är 1800kr + 300kr medlemsavgift . Som ny i medlem ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja.

 

*Efter årsskiftet reduceras anmälningsavgiften med 50% fram till 1 april då betalas enbart 20% av anmälningsavgiften.  Medlemsavgiften betalas alltid fullt ut.

 

ANMÄL DIG HÄR -->


Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

 

Vanliga frågor & svar

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbshop
Lagsponsor
Sponsorer