info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Knattebasket 5 år

Knattebasket säsongen 2024-2025 riktar sig till barn födda 2019.

Det här med rörelse och aktiv livsstil är något vi tycker är viktigt och självklart. Vi tror att vi kan påverka den kommande generationen redan från början genom att i en positiv miljö jobba med fysisk utveckling och på ett lekfullt och inspirerande sätt aktivera och introducera fysisk träning. Att de även får känna på världens bästa sport* är en stor bonus.

Söndagmornar under hösten kommer vi byta om till basketkläder och träna både fin-och grovmotorik, koordination, basketteknik och vår idrott. Bli trötta, springa snabbt, springa långsamt och arbeta aktivt med samarbetsövningar. Vi kan nästan garantera att ett barn efter en morgon med Knattebasket är gladare och har mer energi, än en morgon utan Knattebasket.

Knattebaskets huvudmål är att få våra kids intresserade av att idrotta. Såklart helst idrotten basket. Att få dem att tycka det är kul, utmanande och något de vill fortsätta göra.

Ledare för Knattebasket är äldre ungdomar från vår verksammhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

Träningstider/Plats
Söndagar 10:00-11:00, Spångahallen (lilla). Med undantag för lovveckor och röda dagar.

 

Säsongstart/slut

Vecka 36 2024 - Vecka 21 2025 

 

Anmälan och avgift

Anmälningsavgiften för Knattebasketen är 1800kr + 300kr medlemsavgift . Som ny medlem ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja.

 

*Efter årsskiftet reduceras anmälningsavgiften med 50% fram till 1 april då betalas enbart 20% av anmälningsavgiften.  Medlemsavgiften betalas alltid fullt ut.

 

ANMÄL DIG HÄR -->

 

Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller.Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

 

Vanliga frågor & svar

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbshop
Sponsorer