info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Knattebasket Våren 2023

Knattebasket våren 2023 riktar sig till barn födda 2017.

 

Det här med rörelse och aktiv livsstil är något vi tycker är viktigt och självklart. Vi tror att vi kan påverka den kommande generationen redan från början genom att i en positiv miljö jobba med fysisk utveckling och på ett lekfullt och inspirerande sätt aktivera och introducera fysisk träning. Att de även får känna på världens bästa sport* är en stor bonus.

 

Söndagmornar under hösten våren kommer vi byta om till basketkläder och träna både fin-och grovmotorik, koordination, basketteknik och vår idrott. Bli trötta, springa snabbt, springa långsamt och arbeta aktivt med samarbetsövningar. Vi kan nästan garantera att ett barn efter en morgon med Knattebasket är gladare och har mer energi, än en morgon utan Knattebasket.

 

Knattebaskets huvudmål är att få våra kids intresserade av att idrotta. Såklart helst idrotten basket. Att få dem att tycka det är kul, utmanande och något de vill fortsätta göra.

 

Ledare för Knattebasket är äldre ungdomar från vår verksammhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

 

Träningstider/Plats
Söndagar, 10:30-11:20, Spångahallen (lilla). Terminen pågår vecka 3 - 20, med uppehåll för lovhelger (vecka 8+9, samt 14+15) + röda dagar.

 

Anmälan och avgift
Anmälningsavgiften för Knattebasket är 1 000 kr. Du gör din betalning i vår webbutik.

 

Som ny i Knattebasket ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja.

 

ANMÄL DIG HÄR

 

Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

* det tycker iaf vi

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 01/04 06:00 
Hem, 13/03 14:10 
Hem, 27/02 07:33 
Hem, 25/01 08:36 
Hem, 20/01 11:29 
Hem, 10/01 20:47 
 
Webbutik
Sponsorer