info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Knattebasket Hösten 2023

Knattebasket hösten 2023 riktar sig till barn födda 2018.

 

Det här med rörelse och aktiv livsstil är något vi tycker är viktigt och självklart. Vi tror att vi kan påverka den kommande generationen redan från början genom att i en positiv miljö jobba med fysisk utveckling och på ett lekfullt och inspirerande sätt aktivera och introducera fysisk träning. Att de även får känna på världens bästa sport* är en stor bonus.

 

Söndagmornar under hösten kommer vi byta om till basketkläder och träna både fin-och grovmotorik, koordination, basketteknik och vår idrott. Bli trötta, springa snabbt, springa långsamt och arbeta aktivt med samarbetsövningar. Vi kan nästan garantera att ett barn efter en morgon med Knattebasket är gladare och har mer energi, än en morgon utan Knattebasket.

 

Knattebaskets huvudmål är att få våra kids intresserade av att idrotta. Såklart helst idrotten basket. Att få dem att tycka det är kul, utmanande och något de vill fortsätta göra.

 

Ledare för Knattebasket är äldre ungdomar från vår verksammhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

 

Träningstider/Plats

Träningsplaneringen inför säsongen pågår för fullt. Vi inväntar bland annat halltiderna där vi är beroende av Stockholms Stad och skolornas planering. Vi återkommer med exakt träningstid.

 

Under vårterminen tränade vi söndagar, 10:30-11:20, Spångahallen (lilla). 

 

Anmälan och avgift
Anmälningsavgiften för Knattebasket är 1 000 kr. 

 

Som ny i Knattebasket ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja.

 

ANMÄL DIG HÄR -->

 

Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

 

* det tycker iaf vi

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 11/09 10:41 
Hem, 10/08 14:51 
Hem, 12/07 10:05 
 
Webbutik
Sponsorer