info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Spånga Basketbollklubb
Bli stödmedlem
Välkommen till Spånga Basketbollklubb!

Spånga Basket är en aktiv förening med fokus på aktivera barn och ungdomar samt utveckla lag och individer inom basket. Vi vill vara en klubb som gör det möjligt att fortsätta med basket och har ett gediget program genom åldrarna. Vi har program för de yngsta, Minikids (3-4 år) och Knattebasket (5 år), där man får aktivera sig och närma sig basketen genom lek. Vi har även det uppskattade programmet Skolbasket (6-7 år), där barnen blir hämtade av vår personal på fritids för att underlätta för fler att testa på vår idrott. Därefter tar våra ungdomslag vid, där vi har 18 lag upp till U19. Vi har även ett Dam och Herrlag i Division 2, samt ett motionslag.

 

Vi tror på en verksamhet som stöttar, skapar engagemang och stimulans hos spelare, ledare och föräldrar samt gemensamt gagnar klubben och dess utövare. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en kvalitativt bra och genomtänkt basketutbildning.

Basketfestivalen har levererat
2024-05-16 09:53
Det var Kristi Himmelfärdshelg, det var vår med strålande sol – Spånga Basket åkte med 16 laddade lag till Göteborg Basketball Festival
 
Ett stort tack för showen till alla våra 130 spelare och 30 ledare som har gjort denna helg helt underbar! Från U11 till U16, ni har visat fina talanger och en unik kämparglöd på planen.
 
Applåder till de 7 lag som kämpade sig till A-slutspel: P10, P09, F11 (två lag), F10 (också de två lag), och F08. 
 
Applåder även till våra hjältar i B-slutspelen – P08 och F12 som kämpade sig till semifinalerna. Ett bevis på att hårt arbete och laganda lönar sig.
 
Dessutom var det stor premiär för F13 – som åkte på sin allra första Basketfestival med många spännande möten på basketplanen för dessa unga stjärnor. 
 
Det var roligt - det var lite nervöst men roligt när vi var plats. säger Filippa Sellnäs från F13. Liseberg var välbesökt av lagen med många härliga minnen och skratt.
Filippa svarar utan att tveka på vad som var roligast - Matcherna och att alla var tillsammans, det blev bra gemenskap.
 
Tack alla som varit med och skapat en helg fylld av basket, gemenskap och glädje.
Mini Ligan Cup - En öppen och rolig miljö för unga basketälskare
2024-04-17 14:19
Julian Zizak ser du i hallen när Minligan arrangeras, och det är just Julian som koordinerar mycket kring Minligan som skapar möjligheten för många unga spelare att få en fin start på sin basketglädje, Minligan erbjuder dom allra yngsta spelarna att spela matcher utan poängsystem men med fullt fokus på glädje och rörelse.
 
-Vi vill skapa en öppen miljö där alla känner sig välkomna och får en positiv erfarenhet av basket som idrott så att dom fortsätter spela basket i sina respektive lag.
 
Intresset har varit stort under säsongen och till helgen arrangerar vi ytterligare en minliga-lördag. Passa på att komma förbi Spångahallen. Ett gyllene tillfälle att känna på stämningen om du eller dina barn funderar på att prova-på basket.
 
Läs mer om Mini Ligan Cup
Anmälan för Skills Camp 2024 är nu öppen!
2024-04-15 12:50

Anmälan för Spånga baskets Skills Camp är nu öppen! Det är en fantastisk möjlighet för unga som älskar basket, att hänga i Spångahallen och börja sitt sommarlov på bästa sätt! Campen kommer att hållas under sommaren vecka 24-26.

Anmälan är öppen för barn och ungdomar födda 2012-2019 och oavsett tidigare erfarenhet inom basket. Det är en perfekt möjlighet att träffa nya vänner, ha roligt och utmana sig själv på nya sätt. Så tveka inte att anmäla dig och ta chansen att utveckla dina färdigheter i en rolig och inspirerande miljö.

För mer information och för att anmäla dig klicka på länken nedan. Platserna är begränsade så se till att säkra din plats i Spånga Skills Camp redan idag!

Läs mer här -->

Stötta Spånga Basket genom att JOYNA
2024-04-08 09:42

JOYNA - Ett helt nytt lotteri!

Prova ett nytt, spännande lotteri med miljonchans varje vecka samtidigt som du stöttar någon eller något du bryr dig om. Häng med så länge du vill, avsluta när du vill.

 

Här nedan hittar du unika länkar till respektive lag som du kan att stötta lite extra när du Joyna Folkspelets nya digitala lotteri!

Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA.
2024-03-18 10:49

Hej medlemmar och föräldrar till aktiva barn,

 

Vår förening har valt att vara med vid lanseringen av Folkspels storsatsning JOYNA.
Vår förening har beslutat att satsa på en intäktsmöjlighet tillsammans med Folkspel genom
deras nya digitala prenumerationslotteri JOYNA. Vi ser en möjlighet till att skapa löpande
intäkter som kommer påverka verksamheten positivt. Du som medlem kommer vara en
nyckel för att vi ska bli framgångsrika i denna satsning. Mer om JOYNA nedan.

 

Vad är JOYNA och hur säljs det?
Klicka här för att se en kort informationsfilm.

 

Detta är JOYNA:

 Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner.
 160 kr/månad (40 kr/vecka)
 Ett lotteri för dig som både vill vinna stort och som kan tänka dig att stötta någon eller
något i din närhet.
 Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj.

____________________________________________________________________________________

Nu kommer snart en JOYNA-länk att registrera sig på. Som vi tidigare informerat om så
kommer vår förening att satsa på Folkspels nya prenumerationslotteri JOYNA.


Vi vill att alla registrera sig och all försäljning kommer som vanligt att bygga på att alla gör sitt
bästa. Vi tror det här kan bli en viktig intäkt för hela vår förening.


Läs mer i e-posten som skickas till dig under veckan.

Bli stödmedlem
Nyheter från våra lag
Flickor U16 (F08), 28/11 20:18 
Flickor U16 (F08), 17/10 23:02 
Flickor U16 (F08), 11/09 10:34 
 
Klubbshop
Sponsorer