info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vanliga frågor och svar

1. Mitt barn är intresserad av att börja på basket hos er, finns det plats och hur går jag tillväga med anmälan?

Om ditt barn är intresserad av att börja spela basket hos oss så kan du göra en anmälan för ditt. Det gör du här

 

Inför varje säsong skickar vi ut mejl till anmälningsgruppen för att meddela vilka lag som har lediga platser, vilken ålder och vilken nivå som basketspelarna tränar på. 

 

Vi meddelar även hur och när du kan anmäla ditt barn. Vi brukar sätta ett specifikt datum och tid då anmälan öppnar. Då loggar du in på den länken du får för att anmäla ditt barn. 

 

2. Jag har anmält mitt barn till träning och betalat för platsen men nu har hen ångrat sig och vill inte gå, kan jag få pengarna tillbaka?

Vi erbjuder alltid en 14 dagars prova på period för att barnet ska testa på och känna sig bekväm. Därav skickar vi inte ut någon avisering eller faktura förrän en bit in på säsongen.  När aviseringen har skickat behöver ni ta ställning till om barnet ska fortsätta eller inte, återbetalning sker enbart mot sjukdom och skall intygas av läkare.

 

3. Vad kostar det att träna/spela i Spånga Basketbollklubb och vad går avgifterna till?

Här kan du läsa om våra avgifter för respektive lag och avgift. 

 

4. Hur håller jag enklast koll på träningstiderna, avgifter, utskick mm?

Ladda ner Sportadmins medlemsapp, där kan du hålla koll på allt direkt i mobilen. Här kan du läsa mer om appen och hur du kan ladda ner den.

 

5. Hur kommer jag enklast i kontakt med kansliet?

Kansliet är bemannat måndagar-torsdagar kl 10-14:30 med reservation för ändringar. 

På kansliet hittar du Thomas Göransson Klubbchef, Fabian Tapia Rosales Föreningskoordinator & Skolbasketansvarig och Julian Zizak Projektledare Mini-Ligan.

 

Kansliets kontakt hittar du här

 

6. Jag har beställt en tröja och ska hämta upp den på kansliet, vart ligger Spånga Baskets kansli?

Vårt kansli ligger inne i Spånga Center på våningsplan 1. Första trappan alternativt Hiss A (våning 1), gå över bron och första dörren till höger (det står Spånga Basket på skärmen). Längst bort i korridoren till höger ligger vårt kontor.

 

Spånga Center
Stormbyvägen 2-4
163 55 SPÅNGA

 

7. Mitt barn är intresserad av att börja med Skolbasket, hur funkar det och hur anmäler jag mig?

Skolbasket riktar sig till barn som går i förskoleklass eller årskurs 1 och får möjlighet att prova på basket under två terminer!

 

Den här delen av verksamheten att funnits i Spånga Basket i över 10 år, där klubben stöttat skolor i området i sin fritidsverksamhet genom att kunna erbjuda barnen en välorganiserad idrottsaktivitet under fritidstid. Våra ledare hämtar barnen på skolan och går med dem till lilla Spångahallen, där de har sin basketträning. Vårdnadshavare hämtar sitt barn direkt från idrottshallen.

 

Här kan du läsa mer om vilka skolor vi samarbetar med och hur anmälan går till -> Läs mer

 

8. När börjar och slutar säsongen?

En säsong kan se olika ut beroende på vilket lag du spelar för och därav är det svårt att säga exakt när lagen börja eller slutar en säsong.

-För dem äldre lagen kan säsongen börja augusti/september och sluta maj/juni månad.

-För dem yngre lagen kan säsongen börja augusti och sluta i maj månad.

 

 
Klubbshop
Sponsorer