info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen Thomas!
2022-12-23 13:43

Vi kan med glädje berätta att vi har anställt en klubbchef för Spånga Basket! Det blir Thomas Göransson som får axla rollen från och med februari! Han kommer närmast från en anställning hos Svenska Basketförbundet där han arbetat i 7 år. Han är ett bekant ansikte för många då han är Head Coach för F08 sedan Augusti. Som klubbchef kommer Thomas ha det övergripande ansvaret för klubbens utveckling, säsongsplanering samt leda arbetet på kansliet. Hjälp oss att välkomna Thomas till sin nya roll!


I övrigt på kansliet så fortsätter Jassin Mahdy som Sportchef och Jonas Al-Hendi fortsätter som basketutvecklare.


David McCann, som arbetat deltid på kansliet som föreningsutvecklare sedan början av 2021, kommer avsluta sitt uppdrag vid årsskiftet vilket han meddelade i början av säsongen. Nu när det närmar sig vill vi passa på att tacka David för all hans hjälp under dessa två år. Tack för allt David och lycka till med framtida uppdrag!💙

 
Webbutik
Sponsorer