info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alla individuella pristagare från avslutningen
2024-06-10 23:46

Här är alla individuella pristagare, med coachernas motiveringar, från Spånga Baskets sommaravslutning 2024:

 

ÅRETS TEAM PLAYER (U11-U12)

F13 Sundby

Lana Shantah - Hon har inte bara uppvisat gott kamratskap och en sällsynt bra förmåga att alltid komma till matchen och ge 100%. Hon verkar lite i det tysta men hon är enormt viktig för laget och är en riktig kämpe och förebild på både träning och match. Till sist. Hon klagar nästan aldrig. Årets Team Player - Lana Shantah

 

F13 Solhem

Isabella Hassel - För att du alltid gör ditt bästa, spelar grymt defense och är en bra lagkamrat

 

P12/13

Oscar Hällströmer - 

En kille som gillar att komma på träningar och Matcher!
Han har utvecklats enormt inom Basketen.
Han är glad och Positiv.
Hjälper sina lagkamrater.

Han heter

Oscar Hällströmer

 

F12

Amanda Sandström - Det här är en spelare som är positiv till nya utmaningar och utvecklas ständigt inom sporten och som individ. 
Hon är en bra ledare och lagkamrat som stöttar sina lagkompisar i vått o torrt.
Hon är en krigare som aldrig ger upp, hon håller alltid ett högt tempo på träningarna och utstrålar sin energi till alla runt omkring sig. 

 

TRÄNINGSFLITIGAST (U13-U17)

P11

Angelo Silva - Går till en spelare som brinner för basket och alltid tränar. Spelaren är alltid fokuserad under alla moment och ger allt. Han förstår att träning handlar om att utmana sig själv och att våga göra misstag för att utvecklas.

 

F11

Louiza Kokkinou - Går till en spelare som utmanat sig själv på träningarna och vågat gör misstag för att utvecklas. En spelare som byggt sitt självförtroende under träningarna och vågat testa olika färdigheter på matcher. En spelare som alltid lyssnar, tar till sig och vågar prova. En spelare som tränar hårt och alltid vill mer.

 

P10

Nojus Mickus - För din enastående engagemang och hårda arbete vid varje träningspass, alltid pressar dig själv och inspirerar dina lagkamrater.

 

F10

Julia Kjellander - En spelare som aldrig missar ett tillfälle att bli bättre. Oavsett om det gäller vanliga träningar, individuella extraträningar eller fyspass så är hon alltid där och ger allt hon har. Träningsflitigast i F10 är - Julia Kjellander.

 

P09

Felix Nillbrand Palm - En spelare med skyhög närvaro och en träningsmoral som är svår att matcha. Ger sitt yttersta vid alla tillfällen och tackar sällan nej till extrapass. Därför är årets träningsflit - Felix.

 

F08/09

Amina Ali King - En spelare som alltid tränar med bra fokus och hög kvalitet. Hon ställer höga krav på sig själv, vilket också ger resultat. Hon har gått framåt för varje träning och match under året. Årets träningsflitigaste är - Amina Ali King

 

P08

Martin Lind - Denna spelare har gjort varenda övning med 100%. Hans stora engagemang för träning och ständig förbättring är en inspiration för både lagkamrater och de yngre lagen. Att ständigt flytta ribban högre och högre i strävan om att vara den bästa versionen av dig själv för ditt lag är varför årets träningsflit går till Martin Lind

 

P07

Angelos Erythriadis - Med hög träningsnärvaro kommer denna spelare alltid redo för att tävla. Denna spelare har bidragit med intensitet och kämparglöd  över hela året. Därför går årets träningsflit till Angelos Erythriadis 

 

BÄSTA LAGKOMPIS (U13-U17)

P11

Axel Söderdahl - Går till en spelare som alltid har ett leende på träningarna och får laget att trivas och vilja utvecklas. Det är en spelare som vill alla väl och ser till att alla är delaktiga i spelet. Viljan drivet och modet gör att andra runt om blir inspirerade.

 

F11

Alice Ärlebrand - Går till en spelare som sätter laget först. En spelare som offrar sig för laget och alltid krigar oavsett om det är träning eller match. En spelare som har en otroligt stark vilja och är inspirerande på många sätt. En spelare som alltid har en positiv inställning och attityd som hon sprider till laget. En person som vill se andra lyckas och alltid gläds för andra och peppar laget.

 

P10

Carl Longueville - För att vara den mest stödjande och positiva lagkamraten, alltid redo att hjälpa till och heja på andra, både på planen och vid sidlinjen

 

F10

Selma Marström - En spelare som alltid försöker få fram det bästa ur laget, med pepp, energi och genom att föregå med gott exempel. Använder både kroppsspråk och röst för att pusha medspelare och visa motståndarna vilka som "bestämmer". "Oh shit"-försvarets okrönta drottning och en spelare man gärna har i sitt lag är  Årets lagkompis - Selma Marström

 

P09

Samuel Saariaho - En spelare med alltid ett leende på läpparna. Bidrar ständigt med positiv energi till sina lagkamrater, både av och på plan. Har en väldigt värdefull egenskap i att klicka med samtliga spelare i laget. Därför är årets bästa lagkompis - Samuel.

 

F08/09

Amanda Solem - En spelare som är fantastisk på att se och bry sig om de kompisar som behöver bli sedda. Hon är inte den som alltid står i centrum, men hon bidrar alltid med positiv attityd och påverkar laget på ett bra sätt. Och har hon en dålig dag så låter hon det inte påverka laget negativt, vilket är superviktigt. Årets Lagkompis är - Amanda Solem

 

P08

Arvid Thermaenius - Denna spelare har alltid ett leende på ansiktet. Oavsett om han precis har kommit in i hallen eller precis har sprungit längder och kört styrketräning så är han minst lika glad. Oavsett om han har spelat en minut eller 40 minuter så sitter han och hejar och ger handklapp till alla sina lagkamrater. Denna spelare kommer även bra överens med alla i laget. I år började det ett gäng nya spelare och välkomnandet dessa har fått till laget kan vi coacher tacka en spelare för. Därför går årets lagkompis till Arvid Thermaenius.

 

P07

Reuben Rimarchi - Denna spelare är alltid på bra humör. Han lyfter energin när det går dåligt och han höjer energin ännu mer när det går bra. Han gör basketträningarna och matcherna kul för alla i laget och därför går årets lagkompis till Ruben Rimarchi.

 

MOST IMPROVED PLAYER (U13-U17)

P11

Abraham Dean - Går till en spelare som med sin stora vilja och fokus gjort ett enormt kliv på kort tid och varit en stor inspiration för hela laget. En spelare som är orädd och har en krigarinställning oavsett vad. Det är en spelare som vill utmanas och alltid utvecklas.

 

F11

Naila Carleson - En spelare som gjort en enorm utveckling på den korta tid hon spelat basket. En spelare som vågat utmana sig själv och alltid tar sig an nya utmaningar. En spelare som vågat ta större ansvar på planen och med det gjort stora kliv. En spelare som har stärkts mentalt av svåra utmaningar och alltid vill förbättras.

 

P10

Samuel Halvarsson de Oliveira - För att ha visat enorm tillväxt och förbättring denna säsong. Ditt hårda arbete och din beslutsamhet har gett resultat, och vi är så stolta över hur långt du har kommit

 

F10

Ylva Lund - En spelare som verkligen utvecklats fantastiskt under denna säsong. Har höjt sig flera nivåer både spelmässigt och fysiskt, vilket tydligt visar sig på plan oavsett motstånd. Med fortsatt utveckling och lite mer tro på sig själv kommer hon bli grym. Årets MIP är - Ylva Lund

 

P09

Elias Chowdhury - En spelare som tagit stora kliv under säsongen. Med rätt inställning och en vilja att ständigt bli bättre har denna spelare utvecklat sina tekniska, fysiska och mentala färdigheter. Därför är årets most improved - Elias.

 

F08/09

Tilda Blümer - I ett lag där alla utvecklats MASSOR sticker den här spelaren ut. Hon har gått från att vara en spelare med klart begränsad speltid för ett år sedan till att vara en av lagets viktigaste spelare i år. Hon har dessutom tagit steget upp i damlaget och gjort det med bravur. MIP är - Tilda Blümer

 

P08

Malik Paixao - Denna spelare började året med att ha 1års erfarenhet av organiserad basket för 4 år sedan. Han kom in i laget med skickligheter han har fått ifrån att spela utomhus med vänner och brorsor. I början av säsongen var han vilse på plan och förstod inte nyckelprinciper som spacing och rörelse samt hade svårt att sätta sina skott. Efter att visat engagemang på träningar genom att ställa frågor till tränarna och verkligen tagit in det han har fått höra så briljerade han snabbt på planen minuterna började öka, skotten började sitta och förståelsen var på en helt annan nivå. Idag har han har haft den störta individuella utvecklingen i laget och därför går årets MIP till Malik Paixao.

 

P07

Oskar Benjaminsson - Högst närvaro på träningarna. Ibland den ända ibland med lagkamrater oavsett så dyker denna spelare upp. Träna med yngre träna med äldre spelar ingen roll så länge han får spela basket. Detta har självklart lönat sig och stora framgångar har visat sig på plan. Därför går årets MIP till Oskar Benjaminsson.

 

MVP (U13-U17)

P11

Mateo Sidibe - Går till en spelare som alltid har stort ansvar på planen och med sitt självförtroende samt lagets tillit har tagit sig an det ansvaret på ett starkt sätt. Det är en spelare som vi coacher har stort förtroende för och med sitt driv, inställning och vilja presterat på hög nivå.

 

F11

Emilia Rundberg - Går till en spelare som alltid ger hundra procent på planen och med sin starka inställning sätter tonen på planen. Hon har ett självförtroende som smittar av sig och lyfter laget. Hon visar vägen för laget när det är allra svårast och pressen högst, hon gör det med mod, styrka och säkerhet . En spelare som brinner för sporten och för laget.

 

P10

Leo Söderström Andrieux - För att vara en viktig del av vårt lags framgång, visat exceptionell skicklighet, ledarskap och engagemang. Din prestation på och utanför planen har gjort en stor skillnad. Grattis och tack för att du är vår MVP!

 

F10

Elsa Regnér - En spelare som alltid bidrar oavsett sammanhang. En stabil försvarare och en skicklig anfallare, med en stark drive och ett bra skott som kanske borde användas oftare. Tillsammans med ett bra spelsinne och utmärkta beteenden på träning och match gör det henne till vår MVP - Elsa Regnér

 

P09

Elton Hedström - En spelare som inte räds för att visa sina basketfärdigheter, på träning och på match. Utöver skillsen på plan, bidrar denna spelare på flera olika sätt, vilket gör honom än mer värdefull för sitt lag. Klagar aldrig, ger sitt allt, får alla att alltid skratta. Där är lagets MVP - Elton.

 

F08/09

Julia Puksec - Ett självklart val. Det är bara att titta på hur mycket bättre laget presterar med henne jämfört med utan henne. En inställning som ingen annan, ett försvarsspel som gör motståndarna galna både i F08-matcher och damlagsmatcher, en fart och ork som är svår att matcha och dessutom med på i princip varje träningstillfälle under säsongen. När hon förstår hur bra hon är i anfall också kommer hon vara omöjlig att stoppa. MVP är - Julia Puksec

 

P08

Mateus Voulas - Denna spelare har haft bra individuella prestationer under säsongen. Från att första matchen på säsongen visa upp sin talang med en matchprestation på 41p till att vinna Omgångens lirare i USM Omgång 1 så är det endast ett fåtal matcher där han inte har presterat som förväntat. Han är en trygghet på plan som alltid går att lita på i anfall. När anfallet inte går som det ska så är han alltid redo att lägga bollen i korgen. Därför går Årets MVP till Mateus Voulas.

 

P07

Emrik Hjelmqvist - Starka prestationer på varenda match han har spelat. Från anfall till försvar och tillbaka till anfall igen så är han alltid i 100%. Denna spelare spelar försvar på motståndarens bästa anfallare och när anfallet kommer så flyter det på och ser enkelt ut oavsett roll. Därför går årets MvP till Emrik Hjelmqvist

 

ÅRETS HERRSPELARE

Melvin Flykt - Har varit otrolig för oss under hela säsongen och bidragit både på och utanför planen

 

ÅRETS DAMSPELARE

Felicia Schönberg - En spelare med en ständig vilja att träna och bli bättre oavsett om det gäller individuell eller lagträning.  Lagets mest dedikerade spelare med härligt positiva ledaregenskaper på och utanför planen. Årets Damspelare är - Felicia "Fello" Schönberg

 

ÅRETS EB-LEDARE

Sebastian Säll - En coach som tagit sig an en grupp med inte bara en eller två, utan tre åldrar i. Han har jobbat hårt med att utbilda sig för att bli en bättre ledare, vilket också gett resultat i att han lyckats behålla spelarna genom säsongen. Årets EB-ledare är - Sebastian Säll

 

ÅRETS ASSISTANT COACH

Isac Grytberg - Har gjort ett stort jobb med en stor och krävande grupp, som inte bara tränat mycket utan också spelat i tre serier. Samarbetet med head coach har varit av bästa sort och därför känns det helt rätt att ge Årets Assisterande Coach till - Isac Grytberg

 

ÅRETS COACH

Victor Rosman - Inte nog med att han samlat ihop riktigt bra spelare, han har också fått dem att fungera som ett lag och det har gett stora resultat. Seriesegrare i herrar division 2 Svealand och nästan obesegrade är riktigt imponerande. Årets coach är vår herrlagscoach - Victor Rosman

 

ÅRETS ELDSJÄL

Rey Mendoza - En person som ALLTID villigt ställer upp och hjälper klubben. Oavsett om det gäller läger på hemma- eller bortaplan, event såsom Valborgsmästerskapen i 3x3 eller annat. Så fort klubben ber om hjälp räcker han upp handen och är villig att rycka in. Årets Eldsjäl går till - Rey Mendoza


Nyhetsarkiv
Summer Camp 20242024-06-11 10:45
Save the date2024-05-27 22:25
Spångakortet2024-02-21 08:20
2023-12-17 22:02
Elite Skills Camp2023-12-06 09:00
Super Saturday2023-12-04 13:23
Skills Camp - Höst 20232023-10-03 16:33
Årsmöte2023-09-11 10:41
Säsongen 23/242023-08-10 14:51
2023-07-12 10:05
Re-signed2023-07-10 13:57
Summer Camp2023-06-15 12:00
Säsongsavslutning2023-06-14 11:00
Kallade till Zonläger2023-05-14 08:58
2023-04-17 15:47
Elite Skills Camp 20232023-04-13 06:00
2023-04-06 16:11
Scania Cup2023-04-06 10:18
Sommarlovsläger 20232023-03-13 14:10
Öppet Hus2023-02-27 07:33
ELITE 8 Herrar U162023-01-25 08:36
USM omgång 3 (20-22/1)2023-01-20 11:29
Åter från Kisakallio2023-01-10 20:47
Välkommen Thomas!2022-12-23 13:43
USM omgång 2 (2-4 Dec)2022-11-28 19:48
Föräldramöte2022-11-23 22:27
Södertälje Open 20222022-11-07 09:18
USM omg. 1 21-23 Okt2022-10-17 21:07
 
Klubbshop
Sponsorer