info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Elite Skills Camp 2024

Elite Skills Camp är till för dig som är seriös i din basketambition och vill utvecklas så mycket och koncentrerat som möjligt. Under fyra fullmatade dagar kommer du att få träna med flera olika av Sveriges absolut bästa coacher på två basketträningar per dag. Räkna med att coacher med erfarenheter från landslag, riksidrottsgymnasier och som har coachat i EM och VM kan dyka upp! Dessutom kommer du få fysträning och teoripass inom områden som hjälper dig att bli en bättre basketspelare. 

 

Fokus på Elite Skills Camp är till hundra procent att utveckla spelarnas färdigheter. Det kommer inte läggas tid på lekar, bad eller annat utan det vi gör på Elite Skills Camp är att träna. Förutom när det är paus för lunch förstås.

 

Hög mental mognad och koncentrationsförmåga är en förutsättning för att kunna tillgodogöra sig lägrets innehåll. Det är fullspäckade dagar där man behöver kunna hålla högt fokus hela dagen. Vi såg, framför allt bland de yngsta deltagarna, förra året att detta kunde vara svårt för vissa, så ha detta i åtanke innan ni anmäler.

 

Elite Skills Camp är till för spelare födda 2011 och äldre och genomförs i två perioder, veckan före respektive veckan efter midsommar. Vi kommer ha en tjej- och en killgrupp varje vecka och varje grupp har 15 platser.

 

Anmälan öppnar först exklusivt för Spånga Baskets medlemmar, efter den 6 januari öppnas även anmälan upp för spelare i andra klubbar.

 

DATUM

Vecka 25, måndag 17/6 - torsdag 20/6

Vecka 26, måndag 24/6 - torsdag 27/6

 

PLATS

Meddelas senare, men någonstans i Västerort.

 

ANMÄLAN OCH KOSTNAD

1700 kronor för fyra dagar

I avgiften ingår lunch, läger t-shirt samt så klart all träning. 

 

Anmäl dig här - bokningssystemet

Observera att du som Spångamedlem måste logga in i bokningssystemet med den e-postadress du har registrerat i Sportadmin.

 

Fram till 5 januari är bokningen endast öppen för medlemmar i Spånga Basket. 6 januari öppnas bokningen av eventuella kvarvarande platser för medlemmar i andra klubbar.

 

Sista anmälningsdag är söndag 5 maj. Vid anmälan efter 5 maj tillkommer 500 kronor i administrationsavgift.


AVANMÄLAN
Om du ändrat dig eller av någon anledning inte kan vara med, gäller följande:

  • Avanmälan tas enbart emot via e-post.
  • Vid avanmälan senast 5 maj fås hela avgiften tillbaka.
  • Vid avanmälan mellan 6 maj-2 juni fås avgiften exklusive 500 kr. tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg om skada/sjukdom.
  • Vid avanmälan efter 2 juni erhålles avgiften exklusive 1.500 kr. tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg om skada/sjukdom.

FRÅGOR?
Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om våra läger.

 

Varmt välkomna till sommarlovets höjdpunkt i Spånga Basket!

 

Bilder från Elite Skills Camp 2023 (Foto, Jens Arenhill)
 
 
Klubbshop
Sponsorer