info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Spånga Summer Camp 5-9 augusti 2024

Den självklara starten på säsongen för våra lag är vårt uppstartsläger, Spånga Summer Camp.

I år stannar vi kvar i Stockholm och har Kärsögården som vår bas för lägret. Det gör också att årets upplaga blir ett dagläger - man tränar, äter, hänger och har kul på lägret på dagarna, men sover gör man hemma.

 

Summer Camp är ett träningsläger vilket innebär att du kommer träna en hel del basket med ditt lag. Det är här säsongen inleds och förberedelserna görs för att både du och ditt lag ska kunna vara riktigt bra när matcherna i cuper och serier börjar. Du tränar basket varje dag, du umgås med dina lagkamrater, men lär också känna spelare i andra lag.

 

Coacher för grupperna på lägret är i första hand lagens egna coacher, men om ordinarie coacher inte kan medverka så ser vi till att laget får en "lägercoach" som tar hand om er på bästa sätt och ger er riktigt bra träningar.

 

Förutom träning fylls dagarna och kvällarna av roliga aktiviteter. Bad, låghöjdsbana, tävlingar, matcher och annat skoj kommer göra Summer Camp till något att minnas länge.

 

Kärsögården har vi tillgång till 2 utomhusbasketplaner, där vi kommer träna en del och även spela bl.a. 3x3-turnering. Vi kommer också ha bussar som transporterar lagen till Stora Mossenhallarna, där vi har våra inomhusträningar varje dag. På Kärsögården finns även bad, beachvolleyplaner, frisbeegolf och stora aktivitetsytor med spännande möjligheter. Ett grymt ställe att ha som bas för vårt läger helt enkelt!

 

Varje dag börjar och slutar på Kärsögården. Resor med buss till och från Stora Mossenhallarna samt alla måltider (frukost, lunch och middag) från måndag lunch till fredag lunch ingår i priset, liksom träningar, aktiviteter och lägertröja.

 

Anmälan är nu öppen så gå in och anmäl direkt! 

Anmäl dig på vår bokningssida.

 

Datum

Måndag - fredag, 5-9 augusti.

Ungefärliga ramtider: måndag-torsdag 8.00-20.00, fredag 9.00-16.00

Plats Kärsögården och Stora Mossenhallarna
Kostnad 2 600 kronor. I priset ingår frukost, lunch och middag (första måltid måndag lunch, sista måltid fredag lunch) transporter mellan Kärsögården och Stora Mossenhallarna, träningar, aktiviteter och lägertröja.
Avanmälan

Om du ändrat dig eller av någon anledning inte kan vara med, gäller följande:

  • Avanmälan tas enbart emot via e-post.
  • Vid avanmälan senast 30 juni fås hela avgiften tillbaka.
  • Vid avanmälan mellan 1 juli - 25 juli fås avgiften exklusive 1500 kr. tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg om skada/sjukdom.
  • Vid avanmälan efter 25 juli betalas inte avgiften tillbaka.
LÄGERFÖRÄLDRAR
Ansvaret för lagen och spelarna under lägret kommer ligga på coacherna. Att spelarna är där de ska vara, i rätt tid och med rätt saker med sig ligger på coacherna. Vi tar dock gärna emot hjälp från föräldrar med att göra lägret så bra om möjligt för våra barn och ungdomar.
 
Som lägerförälder kan man få hjälpa till med lite allt möjligt under lägret. På Kärsögården kommer vi ha aktiviteter där det kan behövas lite extra hjälp med att hålla ordning på allt. Och coacherna kan också behöva hjälp ibland. Till exempel när man ska bada, eller om någon coach har flera lag att ansvara för. 
 
I övrigt är lägerföräldrarna jätteviktiga som hjälp för att hålla lite allmän ordning på lägret och deltagarna. 
 
Lägerföräldrar betalar så klart inget för att närvara vid lägret. Måltider och t-shirt bjuder vi tacksamt på till dem som ställer upp!
 

Ytterligare info

Vi kommer löpande fylla på med mer info om tider, packlista, matsedel m.m. här på sidan fram till lägret.

 

IN OCH BOKA ER PLATS PÅ DEN BÄSTA STARTEN PÅ SÄSONGEN 2024-2025.

VI SES PÅ KÄRSÖGÅRDEN!

 

 

Till anmälan -->>

 
Klubbshop
Sponsorer