info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Spånga Basket Summer Camp 7-11 augusti 2023

Den självklara starten på säsongen för våra lag är vårt uppstartsläger, Spånga Summer Camp.

Precis som förra året kommer vi vara i Kalmar, med alla de fantastiska möjligheter som finns där. 

 

Summer Camp är ett träningsläger vilket innebär att du kommer träna en hel del basket med ditt lag. Det är här säsongen inleds och förberedelserna görs för att både du och ditt lag ska kunna vara riktigt bra när matcherna i cuper och serier börjar. Du tränar basket varje dag, du umgås med dina lagkamrater, men lär också känna spelare i andra lag.

 

Kvällarna fylls av roliga aktiviteter. Filmkväll, turneringar och annat skoj kan dyka upp - vem vet, kanske spökrundan upprepas även i år (om någon törs).

 

Det är andra året vi åker till Kalmar där vi bor på Jenny Nyströmsgymnasiet som ligger direkt granne med ett sportcentrum med 3 stora och 2 lite mindre hallar. Det är här vi har alla våra inomhusträningar. I sportcentrum finns även ett äventyrsbad.

 

Vid Långviksbadet finns en fin badstrand och Sveriges finaste utomhusarena för basket med en helplan och en halvplan där vi kommer kunna träna och spela vid vackert väder. Och om vädret tillåter kanske vi upprepar förra årets roliga 3x3-turnering med grill och bad.

 

Resa med gemensam buss från Spånga till Kalmar ingår i priset, liksom logi, mat, träningar och lägertröja.

 

Anmälan är nu öppen så gå in och anmäl direkt! Sista dag för anmälan är förlängd.

Anmäl dig på vår bokningssida.

 

Datum

Måndag - fredag, 7-11 augusti.

Vi åker tidigt på måndag morgon och kommer hem sent fredag kväll.

Plats Kalmar. Vi bor på Jenny Nyströmsgymnasiet.
Kostnad 3 500 kronor. I priset ingår resa, boende, mat (första måltid måndag lunch, sista måltid fredag lunch), träningar, aktiviteter och lägertröja.
Avanmälan

Om du ändrat dig eller av någon anledning inte kan vara med, gäller följande:

  • Avanmälan tas enbart emot via e-post.
  • Vid avanmälan senast 30 juni fås hela avgiften tillbaka.
  • Vid avanmälan mellan 1 juli - 25 juli fås avgiften exklusive 1500 kr. tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg om skada/sjukdom.
  • Vid avanmälan efter 25 juli betalas inte avgiften tillbaka.
ÖKAT COACHANSVAR - LÄGERFÖRÄLDRAR ISTÄLLET FÖR LAGFÖRÄLDRAR
Ansvaret för lagen och spelarna under lägret kommer ligga på coacherna. Att spelarna är där de ska vara, i rätt tid och med rätt saker med sig ligger på coacherna. Att spelarna lägger sig när de ska, går upp när de ska och äter när de ska är också coachernas ansvar att se till. Coacherna ska vara närvarande och ta hand om sina lag under hela tiden på lägret.
 
Som lägerförälder hjälper man till med lite allt möjligt under lägret. Mest att göra är det troligen på kvällarna, då det ska ordnas med aktiviteter, kvällsmål och läggning. På dagarna kan det också hända att coacherna behöver hjälp med något, t.ex. om man vill bada med laget eller så eller om det är en coach som har flera lag att ta hand om.. En av dagarna hoppas vi ha väder för att grilla vid Långviken och där kommer lägerföräldrarna spela huvudrollen med grillning och fix. I övrigt är lägerföräldrarna jätteviktiga som hjälp för att hålla lite allmän ordning på lägret och deltagarna. 
 
INGET KRAV PÅ LÄGERFÖRÄLDRAR PER LAG
Vi tar bort kravet på att alla lag måste ha med föräldrar. Det kravet kan hindra hela lag från att åka och det som är absolut viktigast är ju att våra spelare kommer till Kalmar och får den bästa säsongsstarten med sina lag! Vi ser däremot gärna att det finns lägerföräldrar med från de yngsta lagen (2012), som kan sova med laget. Där kan det kanske behöva tröstas lite vid hemlängtan de första nätterna...
 
Vi kommer fortfarande behöva ett antal (ca 10) lägerföräldrar på plats, men att man inte har några föräldrar som kan hjälpa till ska inte behöva hindra ett helt lag från att åka på lägret.
 
INGEN KOSTNAD FÖR LÄGERFÖRÄLDRAR
De föräldrar som ställer upp och åker med till Kalmar gör detta utan kostnad. Varken föräldern eller laget behöver stå för någon kostnad, utan detta tas av klubben. Detta gör vi med glädje och är istället väldigt tacksamma för er som ställer upp och gör detta!

 

Ytterligare info

Vi kommer löpande fylla på med mer info om tider, packlista, matsedel m.m. här på sidan fram till lägret.

 

IN OCH BOKA ER PLATS PÅ DEN BÄSTA STARTEN PÅ SÄSONGEN 2023-2024.

VI SES I KALMAR!

 

Till anmälan

 
Klubbshop
Sponsorer