info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sommarlovsläger 2023
Bli bättre under sommarlovet. Och ha kul tillsammans med alla klubbkamarater. Vårt sommarlovsläger är öppet för pojkar och flickor födda 2010 - 2017. Erfarenhet och tidigare basketkunskap spelar ingen roll och nybörjare är extra välkomna.

Vi delar upp lägret i två ålderskategorier/åldersspann, "yngre" och "äldre", där varje kategori innehåller ett antal träningsgrupper.
De två ålderskategorierna har olika upplägg, träningen för de äldre är mer krävande och med tuffare fysträning samt även teori. De yngre håller fokus på grundläggande basketteknik, lekfull träning och funktionsträning.

 

Dagliga rutiner med morgonsamling, genomgång, tematräningar, idrotttslunch, fysträning och lekfulla inslag. En helhet vi vill uppnå för att inspirera och motivera barn och ungdomar till fortsätt träning och rörelse.

 

Lägret kommer ha aktivitet klockan 09.00 - 15.00, men det går att komma från 08.00 och vara kvar till 16.00, med ledare i hallen.


Ledare
Ansvarig ledare för Sommarlovsläger är Jonas Al-Hendi.

Vi kommer även ha både externa ledare och ledare från vår verksamhet för att kunna erbjuda och hålla så hög nivå på lägret som möjligt, där en positiv och motiverande miljö är högsta fokus. Vi genomför lägret tillsammans med Spånga-Tensta stadsdelsförvaltning, som genom att erbjuda feriearbete, hjälper oss att kunna ha många ledare under lägret. Alla våra ledare har ett tydligt uppdrag: skicka hem alla deltagare med en positiv upplevelse som hänger med in i nästa säsong.

Datum
Vecka 25, måndag 19/6 - torsdag 22/6.

Vecka 26, måndag 26/6 - fredag 30/6.

 

Plats
Smedhagshallen


Anmälan och kostnad

Vecka 25, 2000 kr 

Vecka 26, 2200 kr

 

För de som deltar båda veckorna lämnas en rabatt på 500 kr, dvs vecka 25 + 26 kostar 3 700 kr

I avgiften ingår luncher, mellanmål, läger t-shirt samt alla aktiviteter vi gör. 


Anmälan Stängd. 


Avanmälan
Om du ändrat dig eller av någon anledning inte kan vara med, gäller följande:

  • Avanmälan tas enbart emot via vårt kontaktformulär.
  • Vid avanmälan senast 25 maj fås hela avgiften tillbaka.
  • Vid avanmälan efter 1 juni fås avgiften exklusive 500 kr. tillbaka, mot uppvisande av läkarintyg om skada/sjukdom.
  • Vid avanmälan efter 15 juni betalas inte avgiften tillbaka.


Frågor
Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor om våra läger.

Varmt välkomna till sommarlovets höjdpunkt i Spånga Basket!

 
Webbutik
Sponsorer