info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Här hittar Ni information om stödmedlemsskap tillsammans med grymma erbjudanden från våra samarbetspartners. Läs om Spånga kortet och erbjudanden kopplat till detta ovan.

Genom att bli stödmedlem stöttar du Spånga Baskets verksamhet i alla våra delar. Bland annat aktivering av små barn, utbildning av unga ledare, möjlighet för ungdomar att förverkliga sina idrottsliga drömmar och en chans att vara med och göra vårt Spånga till ett ännu bättre del av samhället. Samt du får en möjlighet att påverka i föreningen.

Bli stödmedlem i Spånga Basket och få samtidigt ta del av alla fördelar som en förening kan få. Vi kommer löpande lägga till förmåner för att kunna ge tillbaka så mycket som möjligt till våra medlemmar.

 

Vår huvudpartner är Maxi Ica Stormarknad Bromma som ger alla innehavare av Spångakortet 10% rabatt på alla köp (över 200 kr) under kortets giltighetstid (1/12 2022 - 30/11 2023). Gör dina matinköp på Maxi Ica Stormarknad Bromma och medlemskapet är återbetalat på några månader.

 

Givetvis har vi fler erbjudanden. SkandiaMäklarna Spånga, Dennis Kött & Charkuteri, Åsas Fisk m.fl. är med och ger vår medlemmar fantastiska erbjudanden.

 

Läs mer om stödmedlemskap och Spångakortet här

 

Om du är företagare och vill vara med på Spångakortet, kontakta oss på info@spangabasket.se.

 

TECKNA STÖDMEDLEMSKAP HÄR

 

 
Webbutik
Sponsorer