info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Spånga Basket

Spånga Basket är en aktiv förening med fokus på aktivera barn och ungdomar samt utveckla lag och individer inom basket. Vi vill vara en klubb som gör det möjligt att fortsätta med basket och har ett gediget program genom åldrarna. Vi har program för de yngsta, Minikids (3-4 år) och Knattebasket (5 år), där man får aktivera sig och närma sig basketen genom lek. Vi har även det uppskattade programmet Skolbasket (6-7 år), där barnen blir hämtade av vår personal på fritids för att underlätta för fler att testa på vår idrott. Därefter tar våra ungdomslag vid, där vi har 18 lag upp till U19. Vi har även ett Dam och Herrlag i Division 2, samt ett motionslag.

 

Vi tror på en verksamhet som stöttar, skapar engagemang och stimulans hos spelare, ledare och föräldrar samt gemensamt gagnar klubben och dess utövare. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en kvalitativt bra och genomtänkt basketutbildning.

 
Klubbshop
Sponsorer