info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen till Skolbasket
Skolbasket riktar sig till barn födda 2017-2018 och som tillhör Solhemskolan samt Solhemssängskolan

Skolbasket riktar sig till barn som går i förskoleklass eller årskurs 1 och får möjlighet att prova på basket under två terminer!

 

Den här delen av verksamheten att funnits i Spånga Basket i över 10 år, där klubben stöttat skolor i området i sin fritidsverksamhet genom att kunna erbjuda barnen en välorganiserad idrottsaktivitet under fritidstid. Våra ledare hämtar barnen på skolan och går med dem till lilla Spångahallen, där de har sin basketträning. Vårdnadshavare hämtar sitt barn direkt från idrottshallen.

 

På vardagar har vi än så länge aktivitet tillsammans med Solhemsskolan och Solhemsängens skola men vi har ambitioner för flera skolsamarbeten i Spånga området.

 

Om du har barn i en annan skola än de vi samarbetar med just nu, går det bra att göra en intresseanmälan så återkommer vi om och när vi öppnar upp Skolbasket även på ditt barns skola.

 

Vi erbjuder även en helgtid för alla barn som vill spela basket men som inte har möjlighet att delta i Skolbasket på vardagar. 

 

Syftet med Skolbasketen är att skapa rörelseglädje och ge möjlighet att prova på sporten basket. Efter två terminer av Skolbasket får barnen förtur att fortsätta sin basketresa hos oss på Spånga Basket. Mer information om detta kommer närmare terminsavslut.

 

SKOLOR

Just nu samarbetar vi med Solhemsskolan/Solhemsängens Skola.

 

HALL & TIDER

Vi bedriver verksamheten i Lilla Spångahallen.

 

Solhems- & Solhemsängsskolan

Pojkar 2017 (P17) Måndag 15.30-16.30 
Flickor 2017 (F17) Tisdag 15.30-16.30 
Pojkar 2018 (P18) Onsdag 15.30-16.30 
Flickor 2018 (F18) Torsdag 15.30-16.30 
 
Med undantag för lovveckor och röda dagar.

 

Anmälan och avgift

Anmälningsavgiften för Skolbasket är 1800kr + 300kr medlemsavgift . 

Som ny i medlem ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja och en basketboll.

 

*Efter årsskiftet reduceras anmälningsavgiften med 50% fram till 1 april då betalas enbart 20% av anmälningsavgiften.  Medlemsavgiften betalas alltid fullt ut.

 

ANMÄL DIG HÄR -->


Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

 

Vanliga frågor & svar

 
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Klubbshop
Sponsorer