info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Mini kids säsongen 2023-2024

Nu kan du anmäla dig till Mini Kids säsongen 2023-2024. Mini Kids är för flickor och pojkar födda 2019-2020.

 

Med en blandning av olika lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination, samtidigt som vi vill inspirera och stimulera ett begynnande intresset för basketboll och, framförallt, för idrottande och fysisk aktivitet. Vi kommer jobba med samarbetsövingar och vill lära barnen att både ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp.

 

Vårt främsta mål med Mini Kids är att uppmuntra till fysisk aktivtet på ett inspirerande och kul sätt. Alla träningar på Mini Kids leds av utbildade ledare och spelare från vår verksamhet.

 

Vi har fasta åldersindelningar på Mini Kids för att vi vill kunna ge alla barn stimulerande och roliga träningar.

 

Ledare för Mini Kids är äldre ungdomar från vår verksammhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

 

Träningstider/Plats
Träningsplaneringen inför säsongen pågår för fullt. Vi inväntar bland annat halltiderna där vi är beroende av Stockholms Stad och skolornas planering. Vi återkommer med exakt träningstid.

 

Förra terminen tränade vi söndagar, 09:30-10:20, Spångahallen (lilla).

 

Anmälan och avgift

Anmälningsavgiften för Mini kids är 1 000 kr. 

Som ny i Mini Kids ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja.

 

ANMÄL DIG HÄR -->


Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 21/02 08:20 
Hem, 17/12 22:02 
Hem, 06/12 09:00 
Hem, 04/12 13:23 
 
Klubbshop