Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Stödmedlemskap + Spångakortet


Att vara stödmedlem innebär att man stöttar en förening med allt arbete som föreningen försöker göra för både sina medlemmar och för det område föreningen verkar i. Att vara stödmedlem i Spånga Basket innebär att du stöttar föreningens verksamhet i många olika delar från verksamhet från aktivering av små barn, utbildning av unga ledare, möjlighet för ungdomar att förverkliga sina idrottsliga drömmar och en chans att vara med och göra vårt Spånga till en ännu bättre del av samhället.

Givetvis vill föreningen även försöka ge ett mervärde till alla stödmedlemmar, vilket är just tanken bakom Spångakortet.

Här kommer vi samla så många olika förmåner som möjligt i och runt Spånga som kan nyttjas av våra medlemmar. Det här är en utomordentligt bra möjlighet för både vår förening och våra lag att få en del extra intäkter, samtidigt som vi ger tillbaka till våra medlemmar. Det funkar ungefär som elskling eller Lendo. Vi som en förening med många medlemmar har möjlighet att förhandla fram bra förmåner. Det gör vi och sedan erbjuder vi våra medlemmar detta via stödmedlemskap.

Där finns många vinnare; vi som förening får intäkter, stödmedlemmar får erbjudanden de inte skulle kunna nå på egen hand och våra samarbetspartners når en stor målgrupp.

Stödmedlemsskap: 300 kr
Stödmedlemsskap, inklusive Spångakortet: 999 kr

Du får ett fysiskt kort som du kan använda hur ofta du vill under giltihetsperioden. Kortet är personligt och du visar upp det när du handlar hos den partner som ger erbjudandet.

Medlemsskapet gäller innevarande verksamhetsår. Spångkortet har giltighetsperiod 1 november - 31 oktober.

Ordinarie stödmedlemskap kostar som ovan 300 kr. Då får du vara del av föreningen, möjlighet att påverka och givetvis är det en fin stöttning till vår verksamhet. Stödmedlemskap, inklusive Spångakortet och alla dess förmåner, kostar 999 kr. Du tecknar stödmedlemskap via formuläret här och betalar för ditt medlemskap i vår webbshop här.

Nedan ser du vilka förmåner som idag är kopplade till Spångakortet. Vi jobbar aktivt för att koppla fler företag och de förmåner som tillkommer ges såklart till alla som köpt ett kort och gäller under hela tidsperioden (1/11 - 31/10).

Där inget annat står gäller att erbjudandet kan användas fritt antal gånger under kortets giltighetsperiod. Du får med andra ord 10% rabatt på samtliga köp på Ica Maxi Bromma under maximalt 12 månader. Slå det!

 

 

 

FÖRMÅNER SPÅNGAKORTET

Maxi Ica Stormarknad Bromma

10% rabatt på alla köp över 200 kr i den klart fräschaste matbutiken i Stockholm. Att användas fritt antal gånger.

Läs mer om erbjudandet

SkandiaMäklarna Spånga

Gratis konsultation av professionell stylist inför försäljning av din bostad genom SkandiaMäklarna i Spånga, din lokala fastighetsmäklare med butik på torget.

Läs mer om erbjudandet

Dennis Kött och Charkuteri

10% rabatt på köp över 400 kr i charken när du handlar hos norra Stockholms köttspecialist.

Läs mer om erbjudandet

Åsas Fisk

10% rabatt på köp över 400 kr i butiken hos Spångas egna fiskconnoisseur. Deli, catering eller lunch.

Läs mer om erbjudandet

It's Worth A Shoot

10% rabatt hos Daniel i hans fotostudio i Spånga. Familjefotografering, porträtt, influencerbilder, sport, budoir, äventyr, produktbilder, bilder till din hemsida - Daniel tar de foton du vill ha.

Läs mer om erbjudandet

Restaurang Ljusgården, Spånga Center

10% rabatt på lunch hos riktigt trevliga Restaurang Ljusgården i Spånga Center. Fiskgryta, älgbiffar, vegetariskt alternativ, grillmix på fredagar - alltid minst 3  olika alternativ. Glad och mätt blir du mest definitivt.

Läs mer om erbjudandet här

   

TECKNA STÖDMEDLEMSKAP HÄR

BETALA FÖR STÖDMEDLEMSKAPET I VÅR WEBBSHOP

 
Uppdaterad: 28 OKT 2021 10:40 Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info