Hoppa till sidans innehåll

Riktlinjer Covid-19


Vi är alla medvetna om att även denna säsong kommer att bli speciell och att vi får anpassa oss till rådande situation.
För att minska ner antal lag i och runt Spångahallen planeras matcherna i första hand att spelas i block och att man spelar sina två matcher direkt efter varandra, beroende på antal deltagande lag etc.
Alla som deltar i matchspel följer givetvis StBDF:s riktlinjer men vi vill även lägga till och trycka på ett antal saker;

  • Det kommer att finnas skyltar/information om t ex separata in- och utgångar, "Genomgång LAG", vilket lag som går igenom vilket omklädningsrum.
    Vänligen respektera och hjälp varandra att efterfölja riktlinjerna.
  • Publik är ej tillåtet under SMC och det finns tyvärr ingen yta i Spångahallen som man kan vänta på sitt barn under matchspelet. Barnen lämnas och hämtas utanför hallen.
  • När det gäller antal personer i hallen så begränsar vi deltagande lag till 12 spelare och 4 ledare. Vi ser gärna att man inte fyller ut/maxar antal personer om hen inte ska spela eller fyller en viktig funktion för laget.
  • När man har spelat klart sina matcher så ska deltagande lag lämna hallen "så skyndsamt som möjligt" och eventuella eftersnack måste ske utomhus eller vid kommande träningstillfälle.

För att säkerhetsställa att våra hemmamatcher och arrangemang genomförs på ett korrekt och säkert sätt har våra lag ansvaret för att tillsätta en hallvärd.
Information om hur vi jobbar med hallvärdskap finns på vår hemsida.


Tack för er hjälp och förståelse!

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info