info@spangabasket.se
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Göteborg Basketball Festival 2023
Torsdag 18/5 till söndag 21/5 2023 arrangeras Nordens största basketturnering, Göteborg Basketball Festival för spelare/lag födda 2012 och äldre.


Spånga Basket deltar i turneringen med 2012-lag och äldre.

Om du vill åka med, anmäl dig senast söndag 15/12.

Arrangören Högsbo Basket öppnar sin anmälan inom kort och då behöver vi ett underlag, vilka som vill delta, så att vi i samråd med våra lags coacher kan anmäla rätt antal lag till turneringen. Platserna går åt fort! 

Din anmälan till oss är inte bindande. I slutet av januari/början av februari 2023 då vi fakturerar deltagaravgiften, behöver du fatta ett slutgiltigt beslut.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret efter att du läst igenom informationen nedan och bestämt dig för att du med största sannolikhet vill följa med.


Resplan

Vi reser till Göteborg onsdag 17/5 vid lunchtid och kommer hem till Stockholm söndag eftermiddag/kväll, 21/5. Kom ihåg att söka ledigt från skolan för onsdag 17/5.

I skrivande stund har vi inte bestämt om vi åker med buss eller tåg men detta ordnas av klubben när vi vet (och är beroende av) hur många som ska åka med. De tre senaste föreningsresorna har vi haft möjigheten att ordna tåg.


Ekonomi

Spånga Basket står för alla av klubbens deltagande lags anmälningsavgifter till turneringsarrangören samt resa och cupkort för våra medföljande coacher. Huvudtränare och assisterande. Om du både är spelare och coach hos oss, räknas du vid anmälan som spelare om inte annat meddelas oss. I fall du som coach hellre prioriterar ditt coachuppdrag täcks anmälningsavgiften av Spånga Basket men då ställer vi också kravet att coachuppdrag går före eget matchspel under turneringen. 

För varje deltagande spelare och lagförälder kostar det cirka 3.200 kronor att följa med på resan.

Följande ingår i avgiften:

 • Resa till och från Göteborg

 • Cupkort som ger:

  * Fria resor med Västtrafik, torsdag 18/5 - söndag 21/5
  * Logi på skola (obligatoriskt för alla som anmäler sig)
  * Tio måltider enligt följande:

  Torsdag 18/5 - Frukost, lunch och middag
  Fredag 19/5 - Frukost, lunch och middag
  Lördag 20/5 - Frukost, lunch och middag
  Söndag 21/5 - Frukost

  På utresedagen 18/5 äter man frukost hemma samt tar med färdkost för lunch, middag bekostas själv. 
  Söndag 21/5 bekostas lunch och middag med egna fickpengar, alternativt lagkassan om man beslutat det inom laget.

  * Fri entré på flera attraktioner
  * Rabatt på Liseberg
  * Bagagehantering, vid ankomst till Göteborg
  När våra lag anländer till Göteborg (vid lunchtid alt. tidig eftermiddag) gäller några timmars fritid. Därför ges möjlighet att lämna bagage i klubbens lastbilar. Bagaget förvaras under ankomstdagen och transporteras sedan till den skola där vi bor. Lyxigt!
   

Observera att ingen betalning behövs i samband med anmälan.
Faktura skickas ut från kansliet i januari/februari 2023 och då kommer även information om avanmälan vid sjukdom etc. 

Betalas inte avgiften, avanmäls man automatiskt.


Medföljande lagföräldrar 

Lag 12 - 10 behöver ha två medföljande lagföräldrar per anmält lag i turneringen. Varken mer eller mindre.

Lag 09 - 07, minst en lagförälder per anmält lag, max två.

Lag 06 och äldre behöver själva inom förälagruppen avgöra om medföljande föräldrar behövs, eller om det räcker med coachstab.

Samtliga medföljande lagföräldrar som anmäler sig till Föreningsresan, reser och bor med laget.
Det går självklart bra att dela på ansvaret, samma förälder behöver inte vara med laget under hela resan.


OBS!
Det går bra att registrera anmälan som ni namnger "Lagförälder 1" etc. och sedan har ni inom lagets föräldragrupp flera månader på er att besluta vem eller vilka som faktiskt åker med. Det viktiga är att registrera antalet så att vi kan börja planera resan. OBS!


Förtydligande "per anmält lag":

Har exempelvis Pojkar 10 anmält två lag i turneringen (coachens beslut beroende på antal anmälda), behöver fyra föräldrar anmäla sig och följa med. Två föräldrar som följer med vardera anmält lag.

Kostnaden för varje medföljande lagföräldrer är samma som för spelare, cirka 3.200 kronor.

Klubben belastar respektive lagkassa för medföljande föräldrars deltagaravgift och rekommenderar att kostnaden tas där ur. Detta är dock ett beslut man fattar inom laget. Om lagföräldrar helt eller delvis ska betala själva, behöver avgiften betalas in och märkas med lagkassans kontonummer. Information om detta samt lagkassans saldo får ni reda på via vårt kansli.

Självklart ser vi gärna att fler föräldrar på egen hand reser ner till Göteborg för att stötta lagen som supportrar. I detta fall ordnar föräldrar egen resa och logi.
Titta gärna på Göteborg Basketball Festivals hemsida där det kommer att finnas erbjudande om boende från arrangörens samarbetspartners.

Anmälan - Jag ska med!

Packlista

Frågor - Ta kontakt

 

Välkommen att haka på!

 
Webbutik
Sponsorer