Hoppa till sidans innehåll

Föreningsresan 2020 - Göteborgs Basketfestival


Äntligen har vi öppnat anmälan!

Torsdag 21/5 till söndag 24/5 2020 arrangeras Nordens största basketturnering, Göteborgs Basketfestival för spelare/lag födda 2009 och äldre.

Spånga Basket deltar i turneringen med 09-lag och äldre, detta blir vår föreningsresa säsong 2019-2020.

Om du vill åka med, anmäl dig senast tisdag 15/10.

Anmälan är viktig så att vi kan planera rätt antal deltagande lag samt börja arbetet med resan. Anmäl dig genom att fylla i formuläret efter att du läst igenom informationen nedan och bestämt dig för att följa med.


Resplan

Vi reser till Göteborg onsdag 20/5 vid lunchtid och kommer hem till Stockholm söndag eftermiddag/kväll, söndag 24/5. Kom ihåg att söka ledigt från skolan för onsdag 20/5.

I skrivande stund har vi inte bestämt om vi åker med buss eller tåg men detta ordnas av klubben när vi vet (och är beroende av) hur många som ska åka med. De tre senaste föreningsresorna har vi haft möjigheten att ordna tåg.


Ekonomi

Spånga Basket står för alla av klubbens deltagande lags anmälningsavgifter till turneringsarrangören samt resa och cupkort för våra medföljande coacher. Huvudtränare och assisterande. Om du både är spelare och coach hos oss, räknas du vid anmälan till Föreningsresan som coach. Din anmälningsavgift täcks därmed. 

För varje deltagande spelare och lagförälder kostar det 2.700 kronor att följa med på Föreningsresan 2019-2020.

Följande ingår i avgiften:

 • T-shirt - NYHET (lay-out kan komma att ändras)

 • Ditt lags anmälningsavgift

 • Resa till och från Göteborg

 • Cupkort som ger:

  * Fria resor med Göteborgs kollektivtrafik, onsdag 20/5 - söndag 24/5

  * Logi på skola (obligatoriskt för alla som anmäler sig)

  * Måltider enligt följande:

  Torsdag 21/5 - Frukost, lunch och middag
  Fredag 22/5 - Frukost, lunch och middag
  Lördag 23/5 - Frukost, lunch och middag
  Söndag 24/5 - Frukost

  På utresedagen 20/5 äter man frukost hemma samt tar med färdkost för lunch.
  Söndag 24/5 bekostas lunch och middag med egna fickpengar, alternativt lagkassan om man beslutat det inom laget.

  * Fri entré på flera attraktioner

  * Rabatt på åkband, Liseberg

Bagagehantering, både vid ankomst till Göteborg och inför hemresan till Stockholm.

När våra lag anländer till Göteborg (vid lunchtid) gäller några timmars fritid. Därför ges möjlighet att lämna bagage i klubbens lastbil. Bagaget förvaras under ankomstdagen och transporteras sedan till den skola där vi bor. Skönt!

På hemresedagen 24/5 tar vi också hand om bagaget från utcheckningen och vi levererar sedan väskorna till stationen i tid för avfärden. 

Observera att ingen betalning behövs i samband med anmälan. Betalningsinformation mejlas ut från kansliet i december 2019. Betalas inte avgiften innan eller på utsatt förfallodatum, avanmäls man automatiskt från Föreningsresan. 


Medföljande lagföräldrar 

Lag 09 - 07 behöver ha två medföljande lagföräldrar per anmält lag i turneringen.

Lag 06 - 05, minst en lagförälder per anmält lag, max två.

Lag 04 och äldre behöver själva inom förälagruppen avgöra om medföljande föräldrar behövs, eller om det räcker med coachstab.

Samtliga medföljande lagföräldrar som anmäler sig till Föreningsresan, reser och bor med laget. Det går självklart bra att dela på ansvaret, samma förälder behöver inte vara med laget under hela resan.

OBS! Det går bra att registrera anmälan för en lagförälder som namn "Lagförälder 1". Sedan har ni inom laget flera månader på er att besluta vem eller vilka det är som åker med. Det viktiga är att registrera antalet så att vi kan börja planera resan. OBS!

Förtydligande "per anmält lag":
Har exempelvis Pojkar 09 anmält två lag i turneringen (coachens beslut beroende på antal anmälda), behöver fyra föräldrar anmäla sig och följa med. Två föräldrar som följer med och är med vardera lag.

Kostnaden för varje medföljande lagföräldrer är samma som för spelare, 2.700 kronor.

Vi rekommenderar att kostnaden för medföljande lagföräldrar tas ur lagkassan eller att de deltagande spelarna betalar för lagförälder som följer med. Detta beslut är något man fattar inom laget. Kontakta vårt kansli för att få saldot på er lagkassa.

Självklart ser vi gärna att fler föräldrar på egen hand reser ner till Göteborg för att stötta lagen som supportrar. I detta fall ordnar föräldrar egen resa och logi. Titta gärna på Göteborg Basketfestivals hemsida där det kommer att finnas erbjudande om boende från arrangörens samarbetspartners.

Anmälan

Frågor
Ta kontakt


Ansvarig för Föreningsresan är Marc Möller.

Välkommen att hänga med!

Uppdaterad: 01 OKT 2019 11:26 Skribent: Marc Möller
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info