Hoppa till sidans innehåll

Anmälan Knattebasket, hösten 2022


Knattebasket hösten 2022 riktar sig till barn födda 2017.

Det här med rörelse och aktiv livsstil är något vi tycker är viktigt och självklart. Vi tror att vi kan påverka den kommande generationen redan från början genom att i en positiv miljö jobba med fysisk utveckling och på ett lekfullt och inspirerande sätt aktivera och introducera fysisk träning. Att de även får känna på världens bästa sport* är en stor bonus.

Söndagmornar under hösten våren kommer vi byta om till basketkläder och träna både fin-och grovmotorik, koordination, basketteknik och vår idrott. Bli trötta, springa snabbt, springa långsamt och arbeta aktivt med samarbetsövningar. Vi kan nästan garantera att ett barn efter en morgon med Knattebasket är gladare och har mer energi, än en morgon utan Knattebasket.

Knattebaskets huvudmål är att få våra kids intresserade av att idrotta. Såklart helst idrotten basket. Att få dem att tycka det är kul, utmanande och något de vill fortsätta göra.

Ledare för Knattebasket är äldre ungdomar från vår verksammhet som är bra på att skapa en trygg, öppen och utvecklande miljö.

Träningstider/Plats
Söndagar, 10:00-10:50, Spångahallen (lilla). 
Terminen pågår vecka 36 - 50, med uppehåll vecka 43 + 44 (höstlov).

Anmälan och avgift
Anmälningsavgiften Knattebasket är 1 000 kr. Du gör din betalning i vår webbutik.

Som ny i Knattebasket ingår det ett startpaket med en Spånga Basket träningströja samt en basketboll. OBS! Notera att det inte ingår en Spånga Basket träningströja eller miniboll om ni redan hämtat ut dessa tidigare. 

ANMÄL DIG HÄR

Innan träningarna börjar kommer alla anmälda bjudas in till en digital informationsträff. Där kommer klubbens ordförande och ansvarige för Knattebasket informera om verksamheten och ni får chansen att ställa frågor i vår chatt. Inbjudan med länk skickas ut per mejl.

Begränsat antal platser, där först-till-kvarn-principen gäller. Vi kommer uppdatera den här sidan när gruppen är full. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss gärna.

* det tycker iaf vi

Uppdaterad: 21 APR 2021 15:03 Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info