Hoppa till sidans innehåll

Spånga Basket och Flickor 04 uppmärksammar rosa bandet och kampen mot cancer i samarbete med Basketshop.se

22 OKT 2017 21:30
Oktober månad är månaden att uppmärksamma den svåra sjukdomen cancer. Spånga Basket genom Flickor födda 2004 uppmärksammade kampen mot sjukdomen under söndagen den 22:a Oktober med två stycken nivå 1 matcher i Tenstahallen,
  • Uppdaterad: 22 OKT 2017 21:35

De två duktiga lagen passade denna dag på att spela i Rosa Bandets färg, rosa, efter att matchdräkter tillhandahållits av Spånga Baskets Sponsor: Basketshop.se. 

Även våra tre duktiga coacher stöttade initiativet genom att bära rosa coachtröjor, dagen till ära. Här är två av dem fångade på bild. Victor Rosman var tvungen att skynda vidare.

 Anders Porshage. "Underbart arrangemang för ett viktigt ändamål! Tack till engagerade föräldrar och tjejerna som visade sitt stöd på ett fint sätt! (Hjärta)".

Andreas Andersson: "Ett roligt och bra initiativ som helt och hållet arrangerades av föräldrarna och spelare i laget. Det känns bra att kunna belysa något viktigt samtidigt som vi spelar sporten vi tycker om allra mest. Alla spelare i laget ville bära dessa rosa matchställ idag och jag är glad att vi fick den möjligheten. Ett extra tack till Basketshop som lät oss låna deras matchställ denna helg"

Det hör inte till vanligheten att Spånga Basket arrangerar kiosk i Tenstahallen, men dagen till ära ställde F04 upp och alla intäkter har förmedlats vidare till Cancerfonden. Trots att åskådarantalet var måttligt, kunde 3000kr sättas in i Spånga Baskets och Flickor 04´s namn. BRA!

Att informera om de olika cancerformer som finns, tycker vi i Spånga Basket och Flickor 04 är väldigt viktigt. Att på ett pedagogiskt sätt förmedla hur alla kan förebygga och vara vaksamma på sjukdomen är viktigt, Vi kan alla bidra både på en kunskapsmässig nivå och på en ekonomisk nivå. Idag valde vi båda.

Tack Valentina och Basketshop.se för initiativet! Idag färgade vi Tenstahallen rosa med bra resultat, vilket vi även hoppas att vårt lilla bidrag kan göra för våra medmänniskor och kampen mot cancer,

För mer information, klicka på Cancerfondens länk.

Kärlek från Spånga F04!

Skribent: Rickard Tidblom
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info