Hoppa till sidans innehåll

Planeringen har börjat

11 MAR 2013 21:21
Den 2:e juni kommer Spånga Baskets säsongsavslutning för 2012/2013 att äga rum. Planeringsarbetet har nu börjat med ett besök i Åkeshovshallen.
  • Skapad: 11 MAR 2013 21:21

Det känns långt till den 2:e juni men i dag har planeringen börjat inför Spånga Baskets säsongsavslutning 2012/2013. Vi har bokat Åkeshovshallen för vår avslutningen som i år kommer att äga rum kl 15 söndagen den 2:e juni.

Förra året var vi i Vällingbyhallen och det funkade bra men läktaren var i minsta laget så det var aningen trångt för spelarnas anhöriga. Åkeshovshallen är betydligt bättre och har två stora teleskopläktare. Vi kommer förmodligen bara att behöva en av läktarna.

Tomas Flykt och jag fick en guidad tur i hallen av Ali Mohtadi från Alvik Basket och nu har vi en bra bild av vilken vägar som de anhöriga ska ta, var man hittar kaffe (mycket viktigt), ljudanläggning, var spelarna ska komma in, osv.

Nästa steg är att sprida information om avslutningen via hemsidan, ta ett planeringsmöte med Marc och sedan försöka värva ett gäng föräldrar som kan hjälpa till med avslutningen. Under april kommer vi att lägga ut ett anmälningsformulär på hemsidan så att du kan anmäla dig till avslutningen, precis som förra året.

Fortsättning följer och vi återkommer när vi kommit längre i planeringen men boka in den 2:e juni redan nu.

Skribent: Anders Tillgren

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info