Hoppa till sidans innehåll

Ett framgångsrikt år

21 DEC 2012 14:37
Spånga Basket vill önska alla spelare, tränare och föräldrar en riktig god jul och ett gott nytt år. Vår ordförande Kristofer Hahne sammanfattar året som har gått och förmedlar sina tankar om 2013.
  • Skapad: 21 DEC 2012 14:37

"Nu när 2012 närmar sig sitt slut och vi tar paus från träningarna för jul och nyårsfirande, vill jag förmedla den glädje och tillfredsställelse jag känner över att dagligen få möta positiva, glada, duktiga ungdomar i Spånga Basket. Vi har under året fått många nya medlemmar.

Vi har tillsammans haft ett framgångsrikt år. Många har sin del i detta. Inte minst Marc och Sofie som sätter en hög standard på det som barnen får lära sig. Föräldrar som stödjer och uppmuntrar sina barn. En styrelse som på olika sätt kompletterar med kunskap och erfarenheter. Vi vinner respekt från andra klubbar för vårt uppträdande på och utanför basketplanen.

Kristofer på bänken

Vi står inför ett framgångsrikt år 2013. Svensk Basket som kvalificerat sig till Europamästerskapen med både herr och damlag kommer att ge sporten stor uppmärksamhet i media.

Jag önskar alla ledare, medlemmar, föräldrar och styrelse en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!"

önskar: Kristofer Hahne och styrelsen för Spånga Basket

Skribent: Anders Tillgren

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info