Hoppa till sidans innehåll

Avslutning med våra ministars

14 DEC 2013 23:12
Vi har som ni vet dragit igång en grupp med Knattebasket denna termin. Våra alla yngsta spelare går under namnet ministars. Lördagen den 14 december hade vi vår sista träning för terminen och under denna träning bjöds det inte bara på roliga övningar och mycket skratt utan även ett besök från Spånga Baskets maskot isbjörnen.
  • Skapad: 14 DEC 2013 23:12

Isbjörnen har ju varit namnlös tidigare men idag fick ministars äran att ge honom ett namn. De fick förslag på vad han kunde heta och det vinnande förslaget blev Ison (som ju både kan ha ett svenskt och ett engelskt uttal) och det passar ju alldeles utmärkt till en isbjörn.

Ministars tränar

Han verkade i alla fall mycket nöjd Ison hade med sig lussebullar och pepparkakor som han bjöd på, även till föräldrar och F99 fick smaka. Han hade också med sig fina T-shirts som alla barnen fick.

Under våren kommer vi ha 6 nya tillfällen där vi träffas och leker basket. Första tillfället är den 11 januari, resten av tillfällena hittar man Här.

Ison och ministars

Om man vill komma och prova på att spela med oss efter jul går det bra. Man får då betala halva kostnaden (som då blir 400 kr) och boll samt T-shirt ingår även då.

Jag vill tacka alla er som varit engagerade i detta under hösten och ser fram emot att dra igång vårterminen. Vi ses i hallen!

God jul och Gott nytt år önskar Ulrika

Skribent: Ulrica Möller

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info