Hoppa till sidans innehåll

Årets Jag ställer upp 2013 är Anders Tillgren

29 APR 2013 13:37
Anders Tillgren fick StBDFs utmärkelse "årets Jag ställer upp".
  • Skapad: 29 APR 2013 13:37

Anders Tillgren var på plats i Fryshuset i söndags för att med kameran i högsta hugg dokumentera P99 och deras prisutdelning.

 

StBDF passade då på att avslöja vem som gjort sig förtjänt av utmärkelsen "Årets Jag ställer upp", nämligen Spånga Baskets Anders Tillgren!

En förvånad men glad Anders fick gå in till mittplan och ta emot sin check och en plakett av StBDF:s kanslichef Kjell Tallén.

 

Spånga Basket är inte förvånade men förstås väldigt stolta över Anders och den utmärkelse han nu fått. Anders har under säsongen representerat klubben i projektet "Jag ställer upp" och har starkt bidragit till att samarbetet mellan klubben och distriktförbundet stärkts. Anders förtjänar verkligen detta och vi tror att motiveringen till utmärkelsen talar för sig själv:

 

Han gör ett outtröttligt arbete för att hans klubb ska bli ännu bättre och lägger ner otaliga timmar i det tysta. Han har på ett osjälviskt sätt varit aktiv till att motivera barn och ungdomar i alla åldrar och lägger stor vikt kring värderingar inom klubben. Han har haft datorn i ena handen och kameran i andra handen och på så sätt dokumenterat allas insatser med sina reportage och suveräna bilder. Han är språkrör för sin förening och är högst delaktig i att sprida och utveckla värdegrundsarbetet inom distriktet.

 

Stort grattis Anders önskar din klubb, Spånga Basket!

Skribent: Marc Möller

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info