Hoppa till sidans innehåll

Vad är Knattebasket?

26 AUG 2013 20:39
Hallå där Ulrika, läste i ett färskt styrelseprotokoll att du är ansvarig för Spånga Baskets nya verksamhetsgren: "Knattebasket". Kan du berätta mer vad det här handlar om?
  • Skapad: 26 AUG 2013 20:39

Varför börjar Spånga Basket med Knattebasket?

" - Knattebasket riktar sig åt mindre barn och är tänkt att var en lekfull ingång till sporten basket. Att få prova på en sport på detta lekbetonade sätt tror vi gör att barnen tidigt kan finna glädjen i sporten."

Vilka är målgruppen?

"- Vi märker att basket är mycket populärt i Västerort och efterfrågan från föräldrar har varit stor gällande grupper för mindre barn. Spånga Basket har lyssnat in det som efterfrågas och gör nu en satsning på det."

Vad gör man på Knattebasket?

" - Knattebasket riktar sig till pojkar och flickor som är födda 2007 och 2008. Eftersom barnen inte är så gamla så kommer föräldrarna att vara kvar och dessutom få delta aktivt under passet. Detta gör att föräldrar och barn får en trevlig stund tillsammans och att föräldrarna får en mer aktiv roll. Om man som förälder skulle vara intresserad att vara ledare är man välkommen att kontakta klubben. Ett sådant initiativ är alltid välkommet hos Spånga Basket."

Vad kostar det?

" - Att spela Knattebasket kostar 800 kr för 12 ggr och då ingår en boll och en T-shirt."

Hur anmäler man sig?

" - Man anmäler sig genom att gå in på klubbens hemsida: www.spangabasket.se och klickar sig vidare på"Börja hos oss" och sedan "Knattebasket" eller följ den här länken."

Var hittar man mer information?

" - Mer information finns på klubbens hemsida och om man har frågor är man mycket välkommen att kontakta mig på This is a mailto link."

 

Tack Ulrika. Vi ber att få önska lycka till med Knattebasketen och hoppas att vi får se bilder och ett reportage från den nya verksamhet.

Skribent: Anders Tillgren
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info