Hoppa till sidans innehåll
Avslutning 2013

222 anmälda till avslutningen

21 MAJ 2013 21:35
Arbetet med Spånga Baskets säsongsavslutning går framåt och det är nu 222 spelare som är anmälda att delta. I år har det varit en stor föräldragrupp som har delat på alla förberedelser och vi kan nu se fram emot en riktigt kul avslutning.
  • Skapad: 21 MAJ 2013 21:35

Förra året var vi Vällingbyhallen men i år har vi hyrt Åkeshovshallen som ger bättre möjligheter att ta hand om föräldrar och anhöriga. Spelarna ska anmäla sig till avslutningen via ett formulär på den här sidan.

Om någon har förhinder att delta i avslutning så är det bra om man kan meddela detta via anmälningsformuläret. I skrivande stund är det 222 spelare anmälda och vi ser att det tillkommer nya anmälningar varje dag.

Avslutningen börjar kl 15 den 2/6 men spelarna ska vara ombytta till matchställ 14:30. De yngre spelarna ska ha den match T-shirt som de tidigare har fått. Har man inte fått någon T-shirt kommer man att få en innan avslutningen.

När ni kommer till Åkeshovshallen håller ni till höger efter entrén och möts där av värdar som hjälper er att hitta rätt. Det finns ett café i anslutning till hallen där föräldrar och anhöriga kan köpa fika medan ni väntar på att avslutningen ska börja. Ni kommer att få se ett urval av säsongens alla matcher och turneringar.

Efter avslutningen ska matchställen samlas in (både det vita och det blå) men de yngre spelarna behåller sina T-shirts. Vi ser till att en förälder per lag samlar in matchställen som sedan lämnas vidare till klubbens materielförvaltare. Se till att matchställen är rena och fina inför avslutningen.

Mer information om programmet för avslutningen kommer under nästa vecka.

Skribent: Anders Tillgren

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info