Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Spånga Basket anställer

31 MAJ 2022 19:50
Är du, eller vill du bli, bäst i Sverige på att aktivera och träna små barn? Vi vill bygga en sund verksamhet och bli vägledande hur vi inspirerar barn att bli aktiva, idrotta och välja idrotten basketboll.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2022 19:50

TRÄNARE TILL SPÅNGA BASKET

Vi söker en driven och kunnig person som skall arbeta med våra yngsta medlemmar. 75% av arbetet är på golvet med olika träningsgrupper, från Mini Kids (3-5 år) till våra skolbasketklasser (6-7 år). Arbetet kräver ett stort mått av tålmodighet, självständighet och viljan att fortsätta lära och utvecklas tillsammans med både föreningen och de aktiva.

VI TROR ATT DU
- Jobbar mycket bra i grupp
- Har erfarenhet av att arbeta som idrottsledare inom basket eller annan lagidrott
- Har en (avslutad eller pågående) utbildning inom idrott och/eller pedagogik
- Har erfarenhet av att arbeta med barn inom barnomsorg eller skola
- Har en omåttlig törst på att bli riktigt bra på det du gör och vill göra det tillsammans med oss

UPPDRAGET
Tränare för våra yngsta grupper, 3 – 7 års ålder. Utveckla våra koncept Mini Kids (3-4 år), Knattebasket (5 år) och Skolbasket (6-7 år) ytterligare och vara den röda tråden genom hela den delen av verksamheten. Vara ett nav för ledar- och föräldrautbildning runt dessa grupper. Du kommer vara den första och viktigaste byggstenen i det arbetet.

Du kommer ha stöd från oss andra som jobbar i Spånga Basket att komma till rätta och påbörja utvecklingsarbetet, samt ha en grupp tränare runt dig som hjälper till med olika grupper. Vi kommer även stötta din vidareutveckling och fortbildning genom utbildningar inom ramen för din anställning.

Det viktigaste är inte att du idag har stor erfarenhet och är färdig kunskapsmässigt, utan snarare att du har en strävan att nå dit.

Anställningsformen är projektanställning på deltid. Föreningens målsättning är att anställningen skall övergå i en tillsvidaretjänst. Lönesättningen är individuell.

Mejla din ansökan, tillsammans med CV och personligt brev, till This is a mailto link. Det går även att posta ansökan till oss, Spånga Basket, Stormbyvägen 2 – 4, 163 55 Spånga.

Ladda ner annonsen i .pdf-format här.

VID FRÅGOR, kontakta
David McCann, 070 - 527 01 31, This is a mailto link
Alexandra Flink, ordförande, 070 - 819 80 09,  This is a mailto link

Skribent: Kansliet
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info