Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning 2019

10 APR 2016 20:32
Söndag 9 juni i Solnahallen!
  • Uppdaterad: 21 MAJ 2019 20:05

En fantastisk säsong 2018-2019 når snart sitt slut och det är dags att knyta ihop säcken!

Söndag 9 juni klockan 13.00 - 14.00 arrangeras Spånga Baskets säsongsavslutning i Solnahallen, Ankdammsgatan 46 i Solna. 

Program

Spelarna samlas klockan 12.30 för att halvtimmen senare göra intåg till föräldrars, syskons och anhörigas jubel. Efter intåget summeras säsong 2018 - 2019 och därefter fortsätter vi med utdelning av medaljer till alla, samt utmärkelser till spelare födda 2006 och äldre.

Vi kommer att utse säsongens Future- och All-star Team samt förstås tacka våra coacher för deras insatser under säsongen. Slutligen avslutar vi med lotteri och till alla spelare, en liten överraskning.

Kläder

Samtliga spelare ska ha på sig inomhusskor. Spelare med dubbla matchsställ ska vara ombytta till vitt matchställ medan de som enbart har blått matchställ är ombytta till detta.

Våra yngsta spelare är ombytta i sin match eller Knattebasket T-shirt tillsammans med shorts. Ta gärna med fylld vattenflaska för det brukar bli varmt i väntan på intåget.

Efter avslutningen ska alla lånematchställ samlas in och därför behöver spelare ta med sig ombyte för hemresan. Alla låneställ ska vara nytvättade, torra och hela. Lämna in lånestället i en plastpåse märkt med lag samt för och efternamn.

Anmälan - obligatoriskt

För vår planering behöver vi veta hur många som kommer. Du som spelare ska därför anmäla dig till avslutningen via vårt formulär.
Om du tyvärr inte kan komma är det bra att du även anmäler detta via formuläret. Dels för vår planering men också för att få chansen att skicka en liten hälsning.

Anmäl dig senast onsdag 5 juni.

Mer information kommer som en extra påminnelse dagarna innan avslutningen, till er som anmält deltagande.

Anmälan är nu stängd.

Föräldrahjälp - DU behövs!

För att skapa en så bra säsongsavslutning som möjligt för våra barn och ungdomar, behövs det hjälp från ett gäng föräldrar.
Kansliet står för alla förberedelser men DIN hjälp på själva avslutningsdagen är avgörande. Har du möjlighet att ställa upp söndag 9 juni klockan 10.00 - 15.00 i Solnahallen?

Snälla kryssa i "Ja" i anmälningsformuläret, alternativt ta kontakt med kansliet.

Tack på förhand!

Reportage från tidigare säsongsavslutning

Om du är nyfiken på hur det har sett ut, kolla här!

 

Varmt välkommen till Spånga Baskets säsongsavslutning!

Skribent: Marc Möller
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: 0737546235
E-post: This is a mailto link

Se all info