Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Stbdf Wellcome All Basketball

Wellcome All Basketball - visa ert stöd

16 SEP 2015 19:00
Med anledning av den akuta flyktingsituation som just nu råder vill vi inom basketen i Stockholm genom handling visa vårt stöd, starta en insamling och samtidigt sända budskapet att till vår sport är alla välkomna - inte minst de nyanlända. Detta kommer vi göra genom en samling nu på lördag den 19 september kl 16.30 i Rålambshovsparken.
  • Skapad: 16 SEP 2015 19:00

Varför

Var med när basketen i handling visar sitt stöd för den flyktingkatastrof som råder, startar en insamling och sänder budskapet att till vår sport är alla välkomna!

Hur

Tillsammans formar vi texten "Wellcome All Basketball" och tar en filmad drönar-selfie som alla får sprida till vänner och bekanta.

När

Lördagen den 19:e september kl 16:30.

Var

Rålambshovsparken (T-banestation Fridhemsplan)

Klädsel

Alla som kommer får en Wellcome All Basketball t-shirt men kom ändå klädd i vit tröja. Ta även med vit keps/mössa och en märkt orange boll om ni har.

Anmälan

Föranmälan ska göras av coacher och lagledare för att i turordning kunna fördela nu beställda t-shirts. Föränmälan görs via detta formulär. I övrigt är det bara att dyka upp och resterande t-shirts delas ut på plats så långt lagret räcker. 

Insamling

En insamling kommer att startas och presenteras på plats i Rålambshovsparken och därefter vara öppen för donationer under september månad.

Basketshop genomför även de en insamling av funktionella basketskor och bollar under perioden 17-25 september. Lämna under denna period detta i deras butik på Adlerberthsgatan 18 eller ta med till Rålambshovsparken så ser Basketshop till att dessa kommer till användning genom de föreningar som aktivt arbetar med och möter dess ungdomar.

Vi ses den 19:e september!

Skribent: Marc Möller
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Spånga BBK - Basket
Spånga Center, Stormbyvägen 2-4
16355 Spånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info